Invalid

Från och med den 12 mars och 8 veckor framåt är jag sjukskriven pga en skada i handen. Efter ca 6-7 av dessa veckor åker jag och Anton utomlands i en månad, vilket betyder att jag inte jobbar igen förrän i juni. Samtidigt som det känns precis hur skönt som helst att ha semester i tre månader så kan jag inte låta bli att slås av tanken: Vad fan ska jag ta mig till hela dagarna? Jag kommer nog ha den renaste lägenheten och mest aktiva Facebookkontot i hela Sverige. Hoppas Starcraft 2 kommer ut snart... Jag kanske borde börja med dagliga långpromenader? Baka kakor och överraska mina vänner och arbetskamrater? Bli fet? De närmaste månaderna är möjligheternas månader!

Nu får ni ursäkta mig, jag är upptagen med att vara sjukskriven.

Hör och häpna

Tro det eller ej, men jag gör comeback!

  Nu kände jag mig mogen att skriva ett inlägg igen, ca en och en halv månad sedan sist. Jag har egentligen inget speciellt att säga, mer än att jag stör mig så otroligt på otrevliga människor som har jobb baserade på att man ska vara trevlig. Till exempel tanten i Teliabutiken i Kungsmässan. Du kan dra åt helvete faktiskt. Tanten på landstingets telefonväxel likaså. Den tredje och sista otrevliga människan som jag har stött på idag var självaste farbror doktorn. Fuck er alla tre och era papper!
  Mina senaste dagar har varit av den filosofiska sorten, och jag börjar komma fram till något nu känner jag. Är dock inte redo att offentliggöra mitt resultat än. Snart åker jag och Anton till USA, det kommer bli hur bra som helst tror jag.

RSS 2.0